Hadiah Doodle dari tuan blog nie .



Hello ebelibadi . Nisa nak tunaikan janji nie . Ea janji ape ? Janji nak bagi hadiah doodle dekat follower2 yang b'tuah larh . Ouke malas nak cakap banyak , jom kita tengok hadiah doodle yer . 



Nie untuk Cik Kecik Molek . Dia follower nisa yang ke 300 dekat blog nisa yang lagi 1 , blog yang NIE .



Yang nie plak untuk Cik Soli . Dye follower yang ke 100 dalam blog nie . 



Ouke yang terakhir nie plak untuk Cik Nurul Auni . Sebab dye ajar nisa macam mane nak letak corak2 dekat doodle macam kat baju doodle tu . Sekarang nisa dah pandai macam mana nak buat . Sila \bangge/ sekejap . Ehee . 

Btw , nisa nak ucapkan terima kasih yer . Terima ler doodle nisa yang tak seberape tu . ngeh3 . Nisa cadang nak buat segmen pasal doodle free , agak2 ade ker orang nak join ea ? err ntah . hehe . Sebab follower blog nie cepat meningkat baru jer 5 hari diaktifkan dah seratus lebih . Warh teruje berbeno . kerh3 . Lagi 1 ramey yang mintak doodle dari nisa , sebab tu nisa nak buat segmen .  hee . Ouke tu saje untuk hari nie , nak sambung b'dengkor balik . hehe . Kbai <3 



7 ulasan:

SoLy SoLicious berkata...

comel la,...hehehee~

tq:)

Cik Nisa berkata...

hehe , most welcome :))

auni berkata...

eh2, ada jgak.hehe..comel,,thnx :)

Cik Nisa berkata...

@auni: mesti la ade . hehe , ambek yer siap . ngeh3
most welcome :)

KeChIk yg comey berkata...

@Cik Nisa

kihkih..HARUS lah kecik punya kaler pink kan..:P

Cik Nisa berkata...

@auni: simpan*

Cik Nisa berkata...

@KeChIk yg comey : haha wajib ;P