Doodle for Nureen , Syieda , Miss Apple n miraedo



Hello ebelibadi . Maap yer lambat siapkan doodle , tengah2 malam baru nisa buat . Nie pown penat tak ilang akibat shopping raye siang tadi . hehe . Hope korang suka dan berpuas hati dengan doodle nisa nie yer . Doodle yang sebelum yer yang INI , INI dan INI .



Nureen nak warna doodle 3 in 1 iaitu warna hitam , kuning dan biru .






Syieda nak doodle warna pink . Kalau boleh dye nak doodle couple . So nisa tunaikan .





Miss Apple nak doodle warna orange dan rambut yer ikat tocang ala2 cinos gitu . ehee . TAPI nisa terlupe dye nak doodle tu , nisa dah buatkan doodle muslimah pkai tudung . Hee maap yer . Terlupe plak . Tak pe kan .




Miraedo nak doodle warna ape2 jer . So nisa pilih warna pink .



Ouke tu saje untuk hari ini . Yang laen nanti yer ^_^





5 ulasan:

miraedo92 berkata...

thanks cik nisa!terharunyer~

Cik Nisa berkata...

@miraedo92 : most welcome ^_^

Cik Domo berkata...

comelnya doodle dye..!! nak3..kene join segmen kan? hehehe >.<

Mish Apple berkata...

comelnye .. tang mate tu!!! mate tu pling cun!

syieda_joy berkata...

sooo cute...tima kasih Nisa...^_^
suke2...comey sgt2..^_^

tqvm Nisa...^_^