BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?





Hello ebelibadi :) amacam blog nisa best tak ? Kalo best bagitao ea dan kalo tak best pown bagitao ouke .

Kome minat doodle x ? Meh sini usha doodle nisa . CUBIT SINI  , SINI , SINI LAGI dan SINI DEAR .  
Kalo berminat MEH SINI . Ehee \sempat promote lagi/ Ouke itu saja . Kbai <3









37 ulasan:

yayaconan berkata...

jemput singgah :)


http://cikdayaconan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Izzul Amir berkata...

header die lagi comel . hihi ;)

Mrs. Farhan berkata...

Wahhhh, blog ni sangat bestt. SUka lahhhhh. Jom doodle trade. =)



http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

osHin berkata...

singgah ke blog best :)

Cik Nisa berkata...

@yayaconan : tengs sggh sini ;)

Cik Nisa berkata...

@Izzul Amir ehee . mekasih ;P

Cik Nisa berkata...

@Mrs. Farhan : jom2 . nisa nak jer . btw tengs :)

Cik Nisa berkata...

@osHin : tocei2 . hee

Hans berkata...

best2
:-)

Natasya Sharin berkata...

tasya follow belog best ni ;D

cx's berkata...

cx dgt sini!!! pewit.. blog die best cuz ader snow la.. :) Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

Cik Purple Cheesekaholic berkata...

lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

H.J berkata...

tak best la blog ni..haha..ada salji jatuh..haha

Nurhasliza Jeffry berkata...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

asyiqin nasir berkata...

blog yg sgt cute! suke! nak doodle jugak!

Asyikin berkata...

singgah dan follow awak ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Mieya Atiera berkata...

mieya datang singgah sini

http://budakshumort.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Gen2Merah berkata...

Blog ini memang best macam tuannya. Hehehe..

Salam ukhuwah, salam persahabatan.
Salam kunjung mengunjung ye.. Kalau sudi folo le, nanti saya terjah balik Insya Allah.. heee

Ikhlas:
~Gen2Merah~

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Iffah Afeefah berkata...

blog ni comel

tak tpu

tp falling objk ganggu la

Miss Nadya berkata...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

QasehSuci berkata...

nak doodle gak...

ecadwinkyasha berkata...

blog kamu pun smart la dear....heho.follow kembali..ne nak tanya,klu nak tempah doodle camna ek?.hehehe....

ninie_azriena berkata...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Cik Nisa berkata...

tengs sume sudi singgah sini :)

Cik Nisa berkata...

@H.J : haha werk ! jelez la tu .

Cik Nisa berkata...

@asyiqin nasir : nnti free nisa buat ouke ;)

Cik Nisa berkata...

@ecadwinkyasha : tempah free jer . nnti bgitao ea nak doodle mcm mane ;)

Mr.Baiz berkata...

hye..selamat berkenalan..
blog awak best..nice..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

terjah dari segmen Ben

Nur Eyda berkata...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

~AmyLiana86~ berkata...

hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Luqeem™ berkata...

singgah tgk blog best ni :)

jom singgah :) BA : Blog saya best tak?

Fad berkata...

hai!!!cikgu fad dtg..thanks dtg blog cikgu...have a nice day..cikgu follow sini..jom kenal2...

Lulu Caldina berkata...

Hai awak!!

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni.. Blog yang best.. :)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mohd Syahidi berkata...

hii....
dtg terjah blog best nie....

follow skali...

http://sa-xi-di.blogspot.com/

Run Away berkata...

salam kenal...dari segmen BA..;d//selamat hari raya...;d

nur amalina athman berkata...

balas kunjungan.. serius blog ni best, simple gilerr..hehe..


eh, jemput join my first ga, http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/08/first-giveaway-by-amalina-athman.html