Doodle for Cik Purple ,saida_eda , syasya n shiema








Hello ebelibadi . Hah 4 doodle dah siap untuk mereka . Sebelum nie doodle yang NIE . Nie pasal segmendoodle free . Sape yang belum join , join cepat2. Kat SINI . Hope korang berpuas hati dengan doodle nisa yer :) Segmen doodle sebelum yer yang INI . Sape belum tgok dan ambek , pi ambek yer . 








Cik Purple nak doodle wane pink . Tada nie dye.













Saida_eda nak doodle warna pink/ungu . So nisa pilih ungu yer .













Syasya mintak doodle wane pink . Ramey jugak yang mnt pink nie . Ehee
















Shiema minta doodle wane pink jugak .








 nie jer yang sempat nisa buat , Yang laen nanti yer . Macam mane dengan doodle nie , suke x ? ehee . 


9 ulasan:

eusaida_eda berkata...

nisa......~~~~ ala2 comey sngt.. thanks ~~ t,hru sngt....

Cik Nisa berkata...

@eusaida_eda : hehe , most welcome ;)

anamizu berkata...

comelnye nisa buat...
nisa buat gune ape ek??
photoshop ek??

Cik Nisa berkata...

@anamizu : ehee tengs :) , tak larh .
nisa gune paint tol sai jer .
x reti sgt gune photoshop .

Cik Purple Pinkypuff berkata...

@Cik Nisa: thanks so much sayang.. :) cp dah amik yer.. thanks again! :) comel sgt!! i luv it! :D

Allya Syahirah Riff berkata...

comel sangat ^^

Cik Nisa berkata...

@Cik Purple Pinkypuff : most welcome dear , ehee ouke2 .

Cik Nisa berkata...

@Allya Syahirah Riff : hee mekasih :)

◕‿◕Syasya◕‿◕ berkata...

alah syasya nak yang x pakai tdng but cam ni pun x pew lah lawa snad2 :)