Freebies Doodle lagi . weeee ♥


Hello ebelibadi . Warh dah lame tak update blog nie . Hehe . Susah jugakkan ade dua blog . Dua2 kene update . aiyak . Sape yang belom tahu blog nisa yang pertama YANG INI . Ouke sebelum nisa nak sedekah doodle kat korang , hee perasan tak blog nisa dah berubah . Sebelum nie warne pink . Sekarang pink biru . Haha masuk ker ? Bedal larh .

Hari nie nisa buat doodle paling malas sekali . Ade 1 colour jer . Baju , tali leher , skirt n kasut colour yang same . Hee tak pe kan . Kalau berminat , ambek jela jangan malu2 . TAPI , aik ade tapi2 yer . Eh mestilah . Tapi , bagi la tahu yer kalau korang ambek . Dah ambek tu buat la CREDIT taw . Jangan maen ambek jer . Tu nama yer pencuri . Dose taw . Hee ♥




                          
































































p/s : Semua yer ada 8 . Pilih larh mane yang berkenan yer . Sebelum ambek tu bagitahu yer sayang ♥








Entry terbaru dekat blog nisa yang pertama yang INI . Jemput la singgah .

14 ulasan:

FarhanahAdzlan berkata...

saya ada curi doodle ini dan tepek kat blog saya..haha=)

http://farhanahadzlan06.blogspot.com/p/tutorial-and-freebies.html

Cik Nisa berkata...

hehe . ouke ;D

lavera berkata...

yeeehhhyy ! nak doodle yang cute nyh ! heee ~ comel ... cam nisa .. :)

lavera berkata...

curi doodle nyh ! yeeehhhyy ! comel ... :)

Cik Nisa berkata...

haha . ouke ouke . curi jgn tak curi ;P

Shakina Masdar berkata...

comel! saya curi yang warna pink :)

SoLy SoLicious berkata...

wow..comel la doodle2 ni nisa...


P/s : hamboi..blog dh bertukar

Cik Nisa berkata...

shakina : hehe mekasih ;)
hah boleh2 . curi jer . hee

Cik Nisa berkata...

soli : hehe . tengs . haza min fadhli rabbi :)

tukar selera plak . tu yg tuko . hik3 .

nysa domo berkata...

nak ambik ye.comel laa..hehe,pndai awk buat doodle :D
thanks

Cik Nisa berkata...

nysa : hee mekasih :)
ambek larh jgn malu2 . hik

kusyi berkata...

mahu yang baju hitam tu.. tp, kita edit sikit warna baju yep.. kite credit awak. :)

Cik Nisa berkata...

orite kusyi ;)

syuha zulkifli berkata...

Ehh, Syuha take one okayy =)