Freebies Doodle Kecik Molek . Tehee


Hello ebelibadi . Doodle lagi . asyik2 doodle . Tak bosan ker ? Hehe tak pown ;P 
Nisa ade freebies doodle untuk korang . Maybe nie doodle terakhir dari nisa . uwarghhhh sob2 . nak tahu sebab yer kenape ? CUBIT SINI . Tapi ntah ler . Masih tercari-cari jawapan yg sebenar-benar yer .

Tapi , doodle nisa tak cukup sifat sebab takde hidung . Haram jugak ker ? haish tak paham larh :( 




Kalau nak buat freebies kat blog korang CREDIT NISA yer . Kalau tak nnti nisa tembak . hehe . Yela nisa buat penat2 . Hargailah sikit . HEE .













p/s : sebelum ambek tu bagitahu dulu yer sayang . Jangan ambek tak bagitahu , x elok aih buat mcm tu kan . Komen la dulu sebelum ambek yer ;)



nak doodle lagi ? KAT SINI .

3 ulasan:

Nizatul Liana berkata...

comel nye doodle uh.. :)

SoLy SoLicious berkata...

cun2..heee

cerita best berkata...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/