Hasrulhassan.com Cari Blog Kurang 300 Followers


Hello ebelibadi . Seperti biasa nisa nak join segmen . Ehee .  Oleh disebabkan follower nisa kureng daripada 300 , so nisa nak join . Sape yang kurang tu , moh ler join sekali 

 nak join \cubit sini/ 






Cara-cara yer :

1- Buat satu entri dengan tajuk berikut: "Hasrulhassan.com Cari Blog Kurang 300 Followers"
2- Letakkan badge diatas dalam entri anda .

3- Dah ... siap buat entri, sila tinggalkan link/url entri anda itu sebagai tanda anda join segmen mudah ini.
4- Anda digalakkan untuk cerita serba sedikit tentang diri anda sebagai blogger dan juga tentang blog anda supaya dikenali oleh blogger lain.



***Tarikh tutup: 8 September 2011 Jam 12 Tghari.

-------------------------------------------------------------------------------------------------♥ 

Tentang Nisa

Nama Khairunnisa Atikah Bt Abd. Rahman . Panggil jer nisa .
Berumur 18 tahun .
 Tinggal di Perak .
 Single ^.^ ehee .


Tentang Blog 

 Nie blog KE-2 nisa . Blog nisa yang pertama \YANG NIE/ jemput la singgah . ehee 
 Blog nie baru jer berusia sebulan lebih . 
 Blog nie mengenai DOODLE n AKTIVITI2 macam nie .
 Untuk pengetahuan korang , nisa ambek tempahan DOODLE . Jom usha DOODLE nisa DISINI !

   ♥-----------------------------------------------------------------------------------------------


Sekian , Kbai  




***entry terbaru dekat blog satu lagi . SINI SINI ! dan SINI JUGAK ! jom terjah ;)

9 ulasan:

suriani azwan berkata...

dtg singgah utk jenguk tuan empunya blog...dr segmen HH...

SoLy SoLicious berkata...

single lagi tu..cepat2..ade sesape berkenan ka?? heeee

Rahmah Ram Ram berkata...

Salam kenal dam follow ye dik. Singgah dari segmen HH

Cik Nisa berkata...

@suriani azwan : tengs sudi sggh sini :)

Cik Nisa berkata...

@SoLy SoLicious : haha cepatttt cepatttt ;P

Cik Nisa berkata...

@Rahmah Ram Ram : slm knal jugak kaka . tengs :)

NOOR FATIN berkata...

best join sgmen ni, bleh dapat ramai kawan :)

gudluck ye awak. ;D

merahitujambu berkata...

good luck dlm perniagaan yaa

Cik Nisa berkata...

@merahitujambu : tengs :)